Flux-stiri

Reîncep lucrările de restaurare a podului de la Cernavodă

  • CNAIR anunţă că marţi reîncep lucrările de reabilitare ale podului de la Cernavodă.
  • Lucrarea se va desfăşura în intervalul 15 februarie – 21 aprilie.
  • În timpul sezonului estival, pe podul de la Cernavodă nu se vor face lucrări pentru a nu perturba traficul către litoral.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că marţi reîncep lucrările de reabilitare ale podului de la Cernavodă.

Potrivit reprezentanţilor CNAIR, este prima etapă din acest an a lucrărilor de reabilitare de la podul de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161.

Lucrarea se va desfăşura în intervalul 15 februarie – 21 aprilie.

În timpul sezonului estival, pe pod nu se vor face lucrări pentru a nu perturba traficul către litoral. Operaţiunea va reîncepe în partea a doua a anului, iar termenul de finalizare al contractului de execuţie este data de 12 februarie 2023.

Reamintim că Podul de la Cernavodă a intrat într-un amplu proces de reabilitare încă din februarie anul trecut, primul de la darea sa în folosință în anii 80.

The post Reîncep lucrările de restaurare a podului de la Cernavodă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code