Flux-stiri

Soțul lui Britney Spears, Sam Asghari, reacționează cu privire la incidentul care ar fi avut loc la restaurant

  • Cântăreața a împărtășit un montaj video în care dansează pe melodia I Touch Myself a celor de la Divinyls.
  • În clip, artista în vârstă de 41 de ani a arătat mai multe mișcări de dans, inclusiv făcând un semn cu inima cu mâinile, precum și întorcând degetul mijlociu către cameră.
  • Nunta lor a fost un eveniment plin de vedete, celebrități precum Drew Barrymore și Paris Hilton.

Sam Asghari, soțul lui Britney Spears, a rupt tăcerea după ce s-a scris că a ieșit furios dintr-un restaurant din Los Angeles în timp ce lua cina cu soția sa în weekend. S-a raportat că ea ar fi provocat o scenă după ce a fost fotografiată de către clienți, ceea ce l-a determinat pe Sam să părăsească restaurantul.

Modelul în vârstă de 28 de ani a intrat de atunci pe Instagram, făcând aparent referire la rapoarte. El împărtășește o postare în Stories, care sună astfel: Nu am văzut nimic. Nu credeți ceea ce citiți online, oameni buni”.

Între timp, Britney Spears a dat un răspuns pe Instagram. Cântăreața a postat un montaj video în care dansează pe melodia I Touch Myself a celor de la Divinyls. În clip, artista în vârstă de 41 de ani a arătat mai multe mișcări de dans, inclusiv făcând un semn cu inima cu mâinile, precum și întorcând degetul mijlociu către cameră.

Britney a dezactivat comentariile, împiedicând fanii să lase mesaje. Cuplul s-a căsătorit în luna iunie a anului trecut, în cadrul unei ceremonii intime la casa lor din Thousand Oaks, California.

A fost un eveniment plin de vedete, celebrități precum Drew Barrymore și Paris Hilton venind să vadă cum cei doi, care se întâlnesc din 2016, se căsătoresc. Britney a purtat o rochie de mireasă îndrăzneață, fără umeri, de la Donatella Versace, pentru ziua ei cea mare.

Ei și-au anunțat logodna în septembrie 2021 cu o postare pe Instagram. Nu pot să [înjur] cred!!!!!!”, a scris ea în dreptul clipului, în timp ce își arăta pentru prima dată piatra inelului. Cântăreața a mai fost căsătorită de două ori. Prima ei nuntă a fost cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, timp de 55 de ore, în ianuarie 2004, iar acesta a încercat chiar să se bage la nunta ei cu Sam. Ea s-a căsătorit cu Kevin Federline mai târziu în acel an, dar s-a despărțit în 2007.

The post Soțul lui Britney Spears, Sam Asghari, reacționează cu privire la incidentul care ar fi avut loc la restaurant appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code