Editorial Flux-stiri

Spitalul la care a fost acționar Andreea Moldovan percepea taxă pentru măsurarea temperaturii

Spitalul Sf. Constantin din Brașov, la care a fost acționară Andreea Moldovan, percepea o taxă pentru măsurarea temperaturii.La efectuarea triajului epidemiologic, persoanele erau nevoite să plătească o taxă de 20 de lei, pentru măsurarea temperaturii. Unitatea medicală a fost amendată de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Mai exact, atunci când oamenii voiau să intre în spital, erau nevoiți să plătească o taxă de 20 de lei, pentru măsurarea temperaturii. Reamintim că temperatura se măsoară pe gratis în spitale, magazine, supermarketuri, instituții sau restaurante.

Potrivit Bugetul.ro, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov a aplicat o amendă în valoare de 30.000 de leiîn cazul spitalului privat.

Andreea Moldovan, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, a fost acționar la Spitalul Sf. Constantin din Brașov, până în luna februarie a anului 2021. Soțul său, medic cirurg, este în continuare acționar al societății prin care operează spitalul privat din Brașov, se arată de către antena3.ro

Ce observăm? Că cei care strigau „penalii penalii” reprezintă un partid de tip grup infracțional organizat, unde practicile de mică și mare corupție vin și creează un tot unitar. Probabil că aceasta este noua ordine europeană visată de unii deraiați de la Bruxel.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

Share this:

(Visited 54 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code