Flux-stiri

STUDIU. 91% dintre părinți susțin că sunt mai puțin stresați dacă toată familia stă la masă

  • Potrivit unui studiu părinții sunt mai puțin stresați când iau masa cu toată familia.
  • Mesele în familie cresc stima de sine tuturor membrilor.
  • Copiii învață să comunice mai ușor dacă iau masa cu părinții.

Pentru o viață sănătoasă mâncați cel puțin o masă împreună cu familia. Cel mai recent studiu arată că părinții se simt mai puțin stresați atunci când toată familia e la masă.

De la mic la mare, mesele în familie cresc stima de sine tuturor membrilor și îi ajută pe copii să comunice mai ușor cu părinții. Când îi au pe toți aproape, peste jumătate dintre americani își amintesc să ia o pauză de la muncă și să se bucure de compania celorlalți.

Oamenii tind să mănânce mai sănătos când stau la masă cu altcineva. Însă timpul nu e mereu de partea tuturor – majoritatea se plâng că mănâncă singuri pentru că se văd rar cu cei dragi.

7 din 10 angajați s-ar simți mai puțin stresați la muncă dacă ar avea timp să ia o pauză și să împartă masa cu un coleg.

The post STUDIU. 91% dintre părinți susțin că sunt mai puțin stresați dacă toată familia stă la masă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code