Flux-stiri

Un bărbat beat a sunat la poliție de șase ori pentru a se plânge că soția sa nu vrea să-i gătească

  • O Naveen, un zilier în vârstă de 28 de ani din districtul Nalgonda, aflat la aproximativ 90 km de capitala statului Hyderabad, s-a întors acasă în stare de ebrietate vineri seară și i-a cerut soției sale să gătească carne de oaie.
  • Soția domnului Naveen, furioasă din cauza dependenței sale de alcool, a refuzat să gătească carnea.
  • Supărat din cauza refuzului soției sale de a pregăti curry de berbec, dl Naveen a format de șase ori numărul de urgență „100” pentru a depune o plângere împotriva ei și a cerut autorităților să intervină în favoarea sa.

Un bărbat beat din statul Telangana din sudul Indiei a ajuns la închisoare după ce a sunat în mod repetat la poliție pentru a depunde plângere împotriva soției sale, relatează The Independent.

O Naveen, un zilier în vârstă de 28 de ani din districtul Nalgonda, aflat la aproximativ 90 km de capitala statului Hyderabad, s-a întors acasă în stare de ebrietate vineri seară și i-a cerut soției sale să gătească carne de oaie, pe care o adusese la întoarcere.

Soția domnului Naveen, furioasă din cauza dependenței sale de alcool, a refuzat să gătească carnea.

Supărat din cauza refuzului soției sale de a pregăti curry de berbec, dl Naveen a format de șase ori numărul de urgență „100” pentru a depune o plângere împotriva ei și a cerut autorităților să intervină în favoarea sa.

Inițial, poliția din Nalgonda a considerat apelul ca fiind o glumă, dar când bărbatul a continuat să sune, ofițerul responsabil și-a informat superiorul.

Autoritățile au mers la casa bărbatului, dar nu l-au arestat din cauza stării sale de ebrietate. Mai târziu, sâmbătă dimineața, acesta a fost arestat pentru că le-a irosit timpul pentru o „problemă irelevantă”.

Naveen a fost arestat în temeiul a două secțiuni din codul penal indian, inclusiv pentru că a provocat o tulburare a ordinii publice.

Ulterior, a fost eliberat cu un avertisment.

După incident, Naveen s-a închis în casă, întrucât sătenii au început să râdă de el pentru că a sunat la poliție în stare de ebrietate, potrivit inspectorului.

The post Un bărbat beat a sunat la poliție de șase ori pentru a se plânge că soția sa nu vrea să-i gătească appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code