Flux-stiri

Un britanic a donat spermă unor mame lesbiene, deși se știa cu o deficiență mentală ereditară

  • Bărbatul semna un contract cu beneficiarele, dar boala sa era trecută undeva pe a treia pagină, la care femeile nici nu mai ajungeau.
  • James Mac Dougal își oferea sperma pe rețelele sociale și nu le spunea femeilor că suferă de sindromul X fragil, a doua cauză de deficiență mentală din lume, după sindromul Down.
  • James Mac Dougal are 15 copii care îi moștenesc boala, au IQ scăzut.

Cât de mult să-ți dorești un copil încât să nu mai fii atentă la cine va fi tatăl. 15 cupluri de lesbiene din Marea Britanie s-au lăsat înșelate de un donator de spermă, cu o deficiență mentală ereditară.

James Mac Dougal își oferea sperma pe rețelele sociale și nu le spunea femeilor că suferă de sindromul X fragil, a doua cauză de deficiență mentală din lume, după sindromul Down.

Semna un contract cu beneficiarele, dar boala sa era trecută undeva pe a treia pagină, la care femeile nici nu mai ajungeau uneori, deja amețite de atâția termeni juridici.

Copiii născuți au acum vârste între patru ani și câteva luni și la unii încep să se vadă semnele bolii. Și, culmea tupeului, totul a fost descoperit când bărbatul a cerut la tribunal să își poată vizita copiii.

Judecătoarea i-a respins solicitarea și a aflat de la mama unei fetițe de trei ani că, atunci când l-a primit pe Mac Dougal în casă, a descoperit că a făcut de două ori duș cu fetița.

Timp de trei ani, bărbatul nu se mai poate adresa unui tribunal pentru a contacta mamele copiilor săi, dar, deocamdată, nu i-a fost interzis să doneze spermă.

The post Un britanic a donat spermă unor mame lesbiene, deși se știa cu o deficiență mentală ereditară appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code