Flux-stiri

Un medic nepriceput i-a amputat din greșeală penisul unui pacient după ce l-a diagnosticat greșit cu cancer

  • Un medic din Italia i-a amputat organul genital unui bărbat pentru a-l salva de cancer, dar bărbatul nu avea această boală, ci sifilis.
  • Chirurgul a efectuat operația la Spitalul San Donato din Arezzo în 2018.
  • Acum, pacientul în vârstă de 60 de ani cere despăgubiri pentru operația greșită.

Un medic din Italia i-a amputat organul genital unui bărbat pentru a-l salva de cancer, dar bărbatul nu avea această boală, ci sifilis, după cum au arătat apoi analizele.

Acum, bărbatul operat, în vârstă de 64 de ani, l-a dat în judecată pe medic, potrivit Daily Mail.

Totul a început în 2018, când bărbatul s-a prezentat la spitalul San Donato din Arezzo susținând că are o problemă. În urma unor analize medicul a concluzionat că este vorba despre o patologie tumorală a penisului și a stabilit ca bărbatul să fie supus unei operații pentru amputarea organului.

În urma unui examen histopatologic realizat după operație s-a descoperit că bărbatul nu avea cancer, ci avea sifilis.

Bărbatul operat se plânge de invaliditate permanentă care îl împiedică să aibă relații sexuale și nu mai poate urina normal. El cere despăgubiri serioase acum.

The post Un medic nepriceput i-a amputat din greșeală penisul unui pacient după ce l-a diagnosticat greșit cu cancer appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code