Flux-stiri

Un ofițer superior ucrainean din Mariupol s-a aruncat în aer cu postul de radio pentru a-l apăra de inamic

mariupolmariupol

  • Un ofițer superior al trupelor de frontieră ucrainene din Mariupol s-a aruncat în aer împreună cu postul de radio pentru ca acesta să nu ajungă la inamic.
  • Acest lucru a fost anunțat în timpul unui briefing de către Oleksiy Arestovych.

Un ofițer superior al trupelor de frontieră ucrainene din Mariupol s-a aruncat în aer cu tot cu postul de radio pentru ca acesta să nu ajungă la inamic.

Acest lucru a fost anunțat în timpul unui briefing de către Oleksiy Arestovych, un consilier al șefului biroului prezidențial:

„Conform datelor preliminare, astăzi la Mariupol unul dintre ofițerii superiori ai Trupelor de Frontieră, înconjurat de inamici și rănit, s-a aruncat în aer împreună cu postul de radio pentru ca acesta să nu ajungă la inamic. Ultimele cuvinte de la postul de radio au fost Glorie Ucrainei!”. O plecăciune joasă, onoare și onoare pentru grănicerii noștri.”

The post Un ofițer superior ucrainean din Mariupol s-a aruncat în aer cu postul de radio pentru a-l apăra de inamic appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code