Flux-stiri

Un șofer de Rolls-Royce a intrat cu mașina într-o sculptură de 3 mil. $ din Palm Beach

Un șofer de Rolls-Royce a intrat cu mașina într-o sculptură de 3 mil. $ din Palm BeachUn șofer de Rolls-Royce a intrat cu mașina într-o sculptură de 3 mil. $ din Palm Beach

  • Un șofer de Rolls-Royce a intrat cu mașina într-o sculptură de colecție.
  • Sculptura a fost realizată de Damien Hrist și valorează 3 milioane de dolari.
  • Piesa aparținea unui cuplu de colecționari din Palm Beach.

Un șofer de Rolls-Royce în vârstă de 66 de ani a intrat cu mașina pe proprietatea unui colecționar pe nume Steven Tananbaum și a soției sale, Lisa Tanabaum. În urma accidentului, șoferul a  deteriorat o sculptură marca Damien Hirst în valoare de 3 milioane de dolari de pe proprietatea soților, scrie Art Net. Șoferul trecut cu mașina printr-un gard decorativ, a sărit peste un zid de 1,5 metri înălțime, după care a intrat în prețioasa sculptură.

Proprietatea se află pe malul mării de pe Canterbury Lane și aparține familiei Tananbaum. Cuplul a achiziționat reședința pentru 26,4 milioane de dolari în 2011, potrivit Florida Parcels. Casa este evaluată acum la 50,8 milioane de dolari.

Sculptura artistului Damien Hirst realizată în stil antic pare o comoară recuperată a de pe o epavă veche de 2.000 de ani , fiind decorată cu corali, scoici și alte elemente acvatice. Sfinxul este una dintre cele mai ieftine piese ale artistului. Piesa lui Hirst, Vițelul de Aur, s-a vândut cu peste 10 milioane de lire sterline în 2008. Tranzacția a atins recordul mondial pentru vânzarea unei singure piese de artă la acest preț.

The post Un șofer de Rolls-Royce a intrat cu mașina într-o sculptură de 3 mil. $ din Palm Beach appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 35 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code