Flux-stiri

Veste bună pentru turism. Arabia Saudită vrea să ofere o nouă destinație de lux

  • Planul Vision 2030 al Arabia Saudită are ca scop diversificarea economică.
  • Între orașele Umluj și Al-Wajh se vor dezvolta 22 din cele 90 de insule.
  • Insula Shura se va afla la 30 de minute de mers mașina de la aeroport.
  • Shey-Bara este prezentat de dezvoltatori ca fiind o insula cu 11 stațiuni de lux.

Dacă te-ai săturat de aceleași destinații de vacanță, Arabia Saudită are în plan ca până în 2030 să-ți ofere o nouă destinație de lux, scrie CNN.

Este vorba despre Coasta Mării Roșii a Arabiei Saudite, să-ți dau și un reper, se întinde de la granița de nord cu Iordania până la Yemen. Acolo dezvoltatorii au și-au propus să înceapă programul Vision 2030 al Arabia Saudită. Între orașele Umluj și Aiwaj, va dezvolta 22 din cele 90 de insule și va fi alimentat cu energie 100% regenerabilă, spun dezvoltatorii. Până în 2030, se preconizează că va cuprinde 50 de hoteluri, 8.000 de camere și până la 1.000 de proprietăți rezidențiale.

Arabia Saudită poate deveni un repert turistic

În afara orașelor mari precum GEDA, se află o coastă mai puțin dezvoltată, unde apa are o culoare turcoaz, plajele sunt curate și găsești și recife de corali. Insula Shura se va afla la 30 de minute de mers cu mașina de aeroport, conectată printr-un pod de 1,2 kilometri, va fi ca o insulă hub, cu 11 stațiuni , în care vei găsi un teren de golf, un port de agrement, magazine și multe restaurante de lux Sheybara, la 45 de minute de mers cu barca de continent, este prezentat de dezvoltatori drept o stațiune super luxoasă, cu un design unic care te atrage prin simplul fapt că este construit cu foarte multe oglinzi.

Citește și:

The post Veste bună pentru turism. Arabia Saudită vrea să ofere o nouă destinație de lux appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 29 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code