Flux-stiri

Vladimir Putin are de dat un telefon important. Ultimul ordin semnat de preşedintele Rusiei

  • Vladimir Putin are de dat un telefon important.
  • Ultimul ordin semnat de şeful Kremlinului.
  • Vladimir Putin a instruit Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Apărării să folosească spitalele civile pentru tratamentul şi reabilitarea soldaţilor răniţi.

Tot mai izolat pe plan internaţional, preşedintele Rusiei plănuieşte să discute cu preşedintele turc Tayyip Erdogan. Preşedintele rus Vladimir Putin intenţionează să discute cu preşedintele turc Tayyip Erdogan, a informat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, marţi, agenţiei de presă Interfax.

Cei doi lideri au avut mai multe discuţii telefoanice de când Rusia a invadat Ucraina, în februarie anul trecut. Turcia a acţionat ca un broker de grâne, alături de Naţiunile Unite în 2022, când a stabilit un acord care să permită exporturile de cereale din porturile ucrainene.

A ordonat ca spitalele civile să fie folosite pentru răniţi

Pe plan intern, Vladimir Putin a instruit Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Apărării să folosească spitalele civile pentru tratamentul şi reabilitarea soldaţilor răniţi în „operaţiunea militară specială”. Cele două ministere, scrie agenţia de presă Tass, vor trebui să depună până pe 15 ianuarie un raport privind posibilitatea de a utiliza unităţile medicale civile care aparţin Ministerului Sănătăţii.

The post Vladimir Putin are de dat un telefon important. Ultimul ordin semnat de preşedintele Rusiei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 41 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code