Flux-stiri

17 seriale și filme Marvel care vor fi lansate până la finalul lui 2025

  • A fost publicat primul trailer pentru unul dintre cele mai așteptate filme.
  • Partea a doua din The Black Panther va încheia faza a 4-a din Universul Marvel.
  • Personaje precum Blade sau Fantastic Four intră și ele în Universul Marvel.

Marvel a luat cu asalt Comic Con de la San Diego și i-a încântat pe fani. A fost publicat primul trailer pentru unul dintre cele mai așteptate filme.

Partea a doua din The Black Panther va încheia faza a 4-a din Universul Marvel. Din păcate, filmul nu-l va avea pe Chadwick Boseman în rol principal după moartea actorului din 2020. Însă trailerul exploziv sugerează că Black Panther va avea un nou protagonist.

Trailerul la Wakanda Forever a fost doar începutul pentru Marvel. Ei au anunțat nu mai puțin de 17 filme și seriale TV care vor fi lansate de acum și până la finalul lui 2025.

Personaje precum Blade sau Fantastic Four intră și ele în Universul Marvel. Iar această serie de filme se va încheia cu două filme Avengers care vor fi lansate peste 3 ani.

The post 17 seriale și filme Marvel care vor fi lansate până la finalul lui 2025 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code