Flux-stiri

28 Octombrie, Ziua Internațională a Animației. Ce filme nu trebuie să ratezi

  • Ziua Internațională a Animației a fost numită în 2002, în Franța.
  • Ziua Internațională a Animației celebrează arta în ascensiunea animației.
  • Animația a prins diverse forme, de-a lungul anilor, datorită puterii A.I..

Astăzi sărbătorești Ziua Internațională a Animației, mai exact, îi sărbătorești pe eroii copilăriei tale. Cu toate acestea, animația a prins diverse forme, de-a lungul anilor, datorită puterii A.I..

„Cum transformăm un videoclip într-un desen animat? Am realizat o serie de clipuri video în care experimentăm cu procesarea imaginilor prin inteligență artificială. Acest lucru este similar cu generarea de imagini A.I., dar în cazul nostru transformăm imagini în loc să le generăm de la zero. Astfel, una dintre cele mai noi tehnologii este un proces de învățare automată cunoscut sub numele de difuziune. În esență, procesul de difuzie permite computerului să genereze o imagine din zgomot, la fel cum ne imaginăm o imagine dintr-o pată de cerneală sau ne uităm la nori”, a explicat youtuber-ul, Niko Pueringer.

Și cum altfel ai putea sărbători o astfel de zi, decât uitându-te din nou la cele mai bune animații de epocă, de la desenele originale „Disney Mickey Mouse”, la filmul clasic „Wizards” și până la spectacole moderne precum „Avatar”.

Citește și

The post 28 Octombrie, Ziua Internațională a Animației. Ce filme nu trebuie să ratezi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 54 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code