Flux-stiri

A câștigat o partidă de MMA și și-a vândut echipamentul pentru a construi o fântână cu apă potabilă în satul său natal. Dwayne Johnson a fost atât de impresionat că i-a oferit un cadou neașteptat

  • Themba Gorimbo este un luptător de MMA din Zimbabwe.
  • Țara sa natală este una dintre cele mai sărace din Africa, fiind devastată de criza apei potabile.
  • Gorimbo și-a ajutat comunitatea cu câștigurile dobândite din victoriile sale.

Dwayne Johnson o fi mare și puternic, ba chiar este supranumit ,,The Rock”, dar inima sa nu este din piatră. Iubește să ajute oamenii și iubește oamenii care îi ajută pe alții.

Inspirat de drama și de curajul unui luptător african de MMA ce concurează în Ultimate Fighting Championship, s-a dus să-l întâlnească personal. Și nu a venit cu mâna goală.

,,The Rock” sare în ajutor

Themba Gorimbo a făcut sacrificii pentru a-și ajuta comunitatea din Zimbabwe pentru a avea acces la apă potabilă.

Gorimbo a postat pe Twitter o fotografie cu contul său bancar care avea doar 7 dolari. Luptătorul din Zimbabwe și-a vândut echipamentelul de luptă și și-a donat câștigurile pentru a construi o fântână cu apă potabilă din satul său natal.

Inspirat de povestea, abnegația și hotărârea lui pentru măreție, Johnson a zburat la Miami pentru a-l întâlni pe Gorimbo.

Luptătorul african și-a vândut echipamentul pentru o cauză nobilă

Johnson, familiarizat cu situația pe care a trăit-o după ce a fost dat afară din Liga Canadiană de Fotbal în 1995 și a fost forțat să se mute acasă, având numai 7 dolari în buzunar, s-a declarat impresionat de curajul lui Gorimbo.

,,Știi, tu câștigi a doua luptă, îți vinzi echipamentul de luptă, cumperi o fântână cu apă pentru satul tău din Zimbabwe pentru ca oamenii tăi să aibă apă curată în loc să îți cumperi cu banii ăia o mașină, un apartament, dar ai făcut-o pentru a avea grijă de oamenii tăi și asta te definește. De asta am zburat până aici ca să mă uit în ochii tăi și să-și spun că am venit să te ajut”, i-a spus Dwayne Johnson lui Gorimbo.

Pentru Gorimbo, această întâlnire a fost surpriza vieții. The Rock i-a cumpărat o casă nouă, gata mobilată. Gorimbo, impresionat până la lacrimi, și-a manifestat recunoștința și a spus că va continua să lupte pentru a ajuta alți oameni la nevoie, pentru satul său natal și pentru a schimba viețile altora.

The post A câștigat o partidă de MMA și și-a vândut echipamentul pentru a construi o fântână cu apă potabilă în satul său natal. Dwayne Johnson a fost atât de impresionat că i-a oferit un cadou neașteptat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 20 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code