Flux-stiri

Incendiu uriaş la cel mai mare zăcământ de gaze din Rusia. Europa ar putea rămâne fără gaze de mâine

  • O conductă din uriaşul câmp de gaze Urengoyskoye din Rusia s-a spart şi a provocat un incendiu uriaş.
  • Gigantul energetic Gazprom a anunţat că incendiul a izbucnit parcursul nopţii la câmpul de gaz Urengoyskoye din regiunea Yamalo-Nenets din Siberia.
  • Un incendiu uriaş a izbucnit la cel mai mare zăcământ de gaze din Rusia ameninţând aprovizionarea Europei, anunţă Daily Mail.

O conductă din uriaşul câmp de gaze Urengoyskoye din Rusia s-a spart şi a provocat un incendiu uriaş. Incidentul a avut loc joi, iar flăcările au fost stinse. Totuşi, incidentul stârneşte temeri legate de întreruperi ale aprovizionării şi de creşteri de preţuri, deoarece zăcământul alimentează Europa prin intermediul gazoductului Yamal-Europa.

Gigantul energetic Gazprom a anunţat că incendiul a izbucnit parcursul nopţii la câmpul de gaz Urengoyskoye din regiunea Yamalo-Nenets din Siberia.

Incendiul a avut loc la ora 2:30 dimineaţa pe 16 iunie (…) Nu s-au înregistrat victime. La ora 4 dimineaţa, incendiul a fost stins”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, potrivit Daily Mail.

Reprezentanţii Gazprom au mai spus că încă analizează amploarea pagubelor şi că nu a existat nicio întrerupere a livrărilor.

Ultima dată când un incendiu a afectat regiunea, în august anul trecut, au urmat o scădere considerabilă a producţiei şi o creştere a preţurilor.

Acesta este cel mai recent incident care se produce la instalaţii cheie ale Rusiei. În contextul războiului cu Ucraina, incendiile repetate au provocat suspiciuni de sabotaj.

The post Incendiu uriaş la cel mai mare zăcământ de gaze din Rusia. Europa ar putea rămâne fără gaze de mâine appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code