Flux-stiri

Administrația Biden: Rusia a notificat SUA că va organiza exerciții nucleare planificate

  • Administraţia de la Moscova a informat Washingtonul în legătură cu planul de organizare a unor exerciţii ale forţelor nucleare strategice, anunţă Departamentul american al Apărării.
  • Statele Unite au fost înştiinţate şi, aşa cum am evidenţiat anterior, acesta este un exerciţiu anual de rutină efectuat de Rusia” , a declarat marţi seară generalul american Patrick Ryder.
  • Exerciţiile Rusiei intervin pe fondul tensiunilor cu Statele Unite şi NATO din cauza invaziei militare ruse în Ucraina.

Administraţia de la Moscova a informat Washingtonul în legătură cu planul de organizare a unor exerciţii ale forţelor nucleare strategice, anunţă Departamentul american al Apărării, conform agenţiei Reuters.

Statele Unite au fost înştiinţate şi, aşa cum am evidenţiat anterior, acesta este un exerciţiu anual de rutină efectuat de Rusia” , a declarat marţi seară generalul american Patrick Ryder, purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

Din acest punct de vedere, Rusia se conformează obligaţiilor anuale în materie de control al armamentului şi angajamentelor în materie de transparenţă, de aceea transmite această înştiinţare” , a subliniat oficialul american, fără a oferi detalii despre programul exerciţiilor strategice ruse, care probabil vor include teste cu rachete balistice.

Exerciţiile Rusiei intervin pe fondul tensiunilor cu Statele Unite şi NATO din cauza invaziei militare ruse în Ucraina.

Alianţa Nord-Atlantică a efectuat săptămâna trecută propriile exerciţii nucleare anuale, cu participarea Statelor Unite şi a altor 14 naţiuni aliate.

The post Administrația Biden: Rusia a notificat SUA că va organiza exerciții nucleare planificate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code