Flux-stiri

LIVE UPDATE. 245 de zile de invazie. Dnipro: Cel puțin două persoane au fost ucise în urma unei explozii la o benzinărie

O benzinărie din orașul Dnipro a luat foc după ce a fost lovită de fragmente ale unei rachete rusești. Borys Filatov, primarul orașului Dnipro, a anunțat că cel puțin doi civili au fost uciși, potrivit UKRINFORM.O benzinărie din orașul Dnipro a luat foc după ce a fost lovită de fragmente ale unei rachete rusești. Borys Filatov, primarul orașului Dnipro, a anunțat că cel puțin doi civili au fost uciși, potrivit UKRINFORM.

  • O benzinărie din orașul Dnipro a luat foc după ce a fost lovită de fragmente ale unei rachete rusești.
  • „Dnipro. O benzinărie BRSM a luat foc. Teroriștii ruși și-au lansat rachetele asupra orașului, dar fragmentele unei rachete au lovit o benzinărie locală. Incendiul este încă în curs de stingere” , a scris Kyrylo Timoșenko, șeful adjunct al cancelariei prezidențiale ucrainene, pe Telegram.
  • Sirena de raid aerian din regiunea Dnipropetrovsk a durat de la ora locală 21:00 la 22:00. La ora 22:15, Timoșenko a anunțat că incendiul a fost localizat pe o suprafață de 300 de metri pătrați.

O benzinărie din orașul Dnipro a luat foc după ce a fost lovită de fragmente ale unei rachete rusești. Borys Filatov, primarul orașului Dnipro, a anunțat că cel puțin doi civili au fost uciși, potrivit UKRINFORM.

„Dnipro. O benzinărie BRSM a luat foc. Teroriștii ruși și-au lansat rachetele asupra orașului, dar fragmentele unei rachete au lovit o benzinărie locală. Incendiul este încă în curs de stingere” , a scris Kyrylo Timoșenko, șeful adjunct al cancelariei prezidențiale ucrainene, pe Telegram.

„În prezent se știe că cel puțin doi civili au murit: unul într-o mașină, iar celălalt la o spălătorie auto de lângă benzinărie. Așteptăm o actualizare din partea administrației militare” , a precizat primarul Borys Filatov.

Sirena de raid aerian din regiunea Dnipropetrovsk a durat de la ora locală 21:00 la 22:00. La ora 22:15, Timoșenko a anunțat că incendiul a fost localizat pe o suprafață de 300 de metri pătrați.

The post LIVE UPDATE. 245 de zile de invazie. Dnipro: Cel puțin două persoane au fost ucise în urma unei explozii la o benzinărie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code