Flux-stiri

Ameninţare cu bombă la Mall Băneasa, în Capitală. Poliţiştii au intervenit la faţa locului

polițiepoliție

  • O nouă ameninţare cu bomba într-un mall din Capitală, duminică după-amiaza.
  • Este vorba despre Mall Băneasa, poliţia fiind avertizată de un bărbat, care a spus că a amplasat un dispozitiv exploziv în centrul comercial.
  • De asemenea, la fața locului s-a deplasat grupa pirotehnică, din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către Poliţia Locală, cu privire la faptul că, un bărbat a apelat telefonic Poliţia Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial, din Sectorul 1 al municipiului Bucureşti.

Este vorba despre Mall Băneasa.

La faţa locului, se află poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei.

De asemenea, s-a deplasat grupa pirotehnică, din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.

The post Ameninţare cu bombă la Mall Băneasa, în Capitală. Poliţiştii au intervenit la faţa locului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code