Flux-stiri

Angelina Jolie, vizită în orașul Liov. Fanii au întâlnit-o într-o cafenea

  • Actrița Angelina Jolie, care este și trimis special al Națiunilor Unite pentru refugiați, a vizitat un internat și o instituție medicală din orașul Liov.
  • Mai mulți ucrainei din Liov au uitat de necazuri pentru câteva clipe după ce s-au întâlnit întâmplător cu Angelina Jolie într-o cafenea.

Pe timp de război, ce motive de bucurie poți să ai? Îngreunați de povara conflictului, mai mulți ucrainei din Liov au uitat de necazuri pentru câteva clipe după ce s-au întâlnit întâmplător cu Angelina Jolie într-o cafenea.

Aceasta i-a salutat pe fani, iar ei au vrut neapărat autografe.

Actrița Angelina Jolie, care este și trimis special al Națiunilor Unite pentru refugiați, a vizitat un internat și o instituție medicală din orașul Liov, situat în vestul Ucrainei, potrivit șefului administrației militare regionale din Liov, Maksym Kozytskyy.

Angelina Jolie a lucrat mulți ani ca trimis special pentru Agenția pentru Refugiați a Organizației Națiunilor Unite (ONU), însă nu sunt clare detaliile călătoriei sale în Ucraina.

The post Angelina Jolie, vizită în orașul Liov. Fanii au întâlnit-o într-o cafenea appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code