Flux-stiri

Anonymous au dat o nouă lovitură Rusiei. Peste 400.000 de e-mailuri, făcute publice pe site-ul DDoSecrets

  • Hackerii de la Anonymous au dat o nouă lovitură Rusiei după ce au sustras sute de mii de documente confidențiale de pe serverele de la Kremlin.
  • Mai mult, pe lângă 200.000 de documente care vizează, printre altele, Ministerul Culturii din Rusia, hackerii au făcut publice 437.500 de e-mailuri aparținând companiilor rusești Forest, Aerogas, și Petrovsky Fort.
  • Documentele obținute de hackeri au fost încărcate pe site-ul DDoSecrets, însă utilizatorii de internet sunt avertizați să dea dovadă de o maximă precauție atunci când vor să acceseze acest domeniu.

Hackerii de la Anonymous au dat o nouă lovitură Rusiei după ce au sustras sute de mii de documente confidențiale de pe serverele de la Kremlin, anunță Express.UK.

Mai mult, pe lângă 200.000 de documente care vizează, printre altele, Ministerul Culturii din Rusia, hackerii au făcut publice 437.500 de e-mailuri aparținând companiilor rusești Forest, Aerogas, și Petrovsky Fort.

Hackerii au promis că nu se vor opri până când agresiunea Rusiei din Ucraina nu va fi oprită, Vladimir Putin fiind considerat cel mai mare dușman al grupării.

Rusia a primit o nouă lovitură în războiul informatic, de data aceasta fiind vizate două mari companii rusești, un centru de afaceri, precum și Ministerul Culturii din Rusia. Conform HackRead, cei de la Anonymous au sustras și publicat 437.500 de e-mailuri care aparțineau companiilor rusești Aerogas, Forest, dar și din serverele Petrovsky Fort, fiind vorba de o bază de date de sute de GB de informații.

Petrovsky Fort, un centru de afaceri din Sankt Petersburg, a pierdut 244 GB de informații, un total de 300.000 de mailuri, în timp ce compania Aerogas a pierdut 145 GB de informații și un total de 100.000 de e-mailuri. Aerogas este un jucător important pe piața energetică din Rusia. Compania Forest, specializată în exploatarea forestieră, a pierdut 35.7 GB și 37.000 de e-mailuri.

Atacul hackerilor a lovit, de asemenea, Kremlinul, fiind sustrase 200.000 de e-mailuri de la Ministerul Culturii din Rusia, cel responsabil de cenzură. „S-au scurs peste 700 GB de date guvernamentale ruse. Aceste date includ peste 200.000 de e-mailuri de la Ministerul Culturii al Federației Ruse”, a anunțat contul de Twitter Latest Anon Press.

Documentele obținute de hackeri au fost încărcate pe site-ul DDoSecrets, însă utilizatorii de internet sunt avertizați să dea dovadă de o maximă precauție atunci când vor să acceseze acest domeniu.

Gruparea Anonymous a declarat război Rusiei după invadarea Ucrainei și pune presiune constantă pe Kremlin prin scurgerile de informații obținute. Nu sunt ferite de atacurile hackerilor nici publicațiile de propagandă ale Rusiei.

Rușii au și ei de partea lor hackeri, cei mai cunoscuți fiind Conti, însă statele NATO au reușit până acum să se protejeze de atacurile acestora. 

The post Anonymous au dat o nouă lovitură Rusiei. Peste 400.000 de e-mailuri, făcute publice pe site-ul DDoSecrets appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code