Flux-stiri

Armata rusă bombardează centrala Zaporojie. Deputat al Radei Supreme: „În 30-40 de minute Kievul va fi atacat”

  • Armata rusă a început să bombardeze centrala nucleară Zaporojie cu rachete balistice.
  • Apărarea aeriană a Forțelor Armate ale Ucrainei doboară aceste rachete.
  • Centrala nucleară Zaporojie din Enerhodar, Ucraina, este cea mai mare centrală nucleară din Europa.

Armata rusă a început să bombardeze centrala nucleara Zaporojie cu rachete balistice. Apărarea aeriană a Forțelor Armate ale Ucrainei doboară aceste rachete.

„În 30-60 de minute Kievul va fi atacat. Rusia ne va lovi cu tot ce are. Piața principală din Bessarabka este ținta. Toate discuțiile parlamentare explodează”, a declarat, sâmbătă seară, deputatul Radei Supreme Lesya Vasilenko.

Centrala nucleară Zaporojie din Enerhodar, Ucraina, este cea mai mare centrală nucleară din Europa și printre primele zece cele mai mari din lume.

Rusia a capturat deja centrală de la Cernobîl, care nu mai funcționează în prezent, la aproximativ 100 km nord de capitala Ucrainei, Kiev.

The post Armata rusă bombardează centrala Zaporojie. Deputat al Radei Supreme: „În 30-40 de minute Kievul va fi atacat” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code