Flux-stiri

Cea mai înaltă clădire din Mosova a fost atacată din nou de drone

  • Turnul Federaţiei, un complex alcătuit din două turnuri, inaugurat în 2017, a fost lovit pentru a doua oară după atacul de duminică.
  • Primarul Moscovei: ,,Faţada etajului 21 a fost deteriorată. Ferestrele au fost sparte”.
  • Anterior, Vladimir Putin a semnat noi legi privind mobilizarea şi a decretat amenzi mai mari pentru rușii care nu se prezintă la datorie.

Moscova este atacată din nou de drone

Noaptea trecută, apărarea antiaeriană rusă a doborât „mai multe” drone care vizau regiunea Moscovei, a declarat primarul Serghei Sobyanin.

O dronă a lovit un complex care fusese deja lovit într-un atac anterior, citează The Guardian. Este vorba despre Turnul Federației, un complex alcătuit din două turnuri. A fost inaugurat în 2017. Turnul de est are 374 metri înălţime (fiind cea mai înaltă construcție din Rusia) şi turnul de vest are 242 metri.

„Faţada etajului 21 a fost deteriorată. Ferestrele au fost sparte”, a scris el într-o postare Telegram.

Nu au fost raportate victime, citează The Guardian.

Ministerul rus al Apărării a declarat că două drone au fost distruse de sistemele de apărare aeriană în districtele Odintsovo şi Narofominsk de lângă Moscova, în timp ce o a treia a fost doborâtă în capitală, potrivit agenţiei de presă ruse Tass.

Putin mărește amenzile pentru rușii care nu se prezintă la datorie

Putin a semnat ieri legea care impune amenzi pentru cei care nu se prezinta la centrul de inrolare, precum si pentru neînlesnirea mobilizării.

Potrivit legii, amenda pentru funcţionari va fi de la 60.000 la 80.000 de ruble (650 – 870 dolari)  şi de la 400.000 la 500.000 de ruble (4350 – 5440 dolari) pentru entităţile colective.

Putin a semnat, de asemenea, o lege care ridică amenda la 30.000 de ruble (326 de dolari) pentru neprezentarea la comisia de proiect fără un motiv întemeiat.

Anterior, amenda pentru neprezentarea la comisia de proiect pe ordinea de zi fără un motiv întemeiat varia între 500 şi 3.000 de ruble (5-32 dolari), scrie CNN .

,,Războiul se extinde pe teritoriul Rusiei”

Ucraina a fost imediat acuzată pentru atac terorist.

Atacurile au avut loc la două zile după ce trei drone au fost doborâte duminică deasupra Moscovei.

Deși Ucraina a negat că ar avea un rol în aceste atacuri, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a comentat pe ton ironic că ,,războiul se extinde pe teritoriul Rusiei”.

The post Cea mai înaltă clădire din Mosova a fost atacată din nou de drone appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)

One Reply to “Cea mai înaltă clădire din Mosova a fost atacată din nou de drone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code