Flux-stiri

Iaşi devine un important poll de business. Antreprenor: ,,Orașul a devenit cunoscut la nivel internaţional datorită mediului academic”

  • Iaşi este un important centru economic în România după București, Timișoara și Cluj.
  • În oraș activează companii ca Amazon, Bitdefender şi Oracle.
  • Palas Campus Iaşi este cea mai mare clădire de birouri din România.

Iaşi devine noul campion al României după Timişoara, Cluj, Bucureşti şi Oradea.

„Este un pol creativ şi de inovaţie în care şi-au stabilit sediul 13 companii multinaţionale foarte puternice din industriile IT & Automotive, inaugurarea proiectului realizându-se în prezenţa autorităţilor centrale, inclusiv a celor dedicate dezvoltării tehnologiei în România”, descrie, în câteva cuvinte, proiectul recent lansat Ionuţ Pavel, Office Buildings Manager la Palas Iaşi şi Palas Campus, pentru Ziarul Financiar

Cel mai mare oraş din regiunea Moldovei a devenit un poll de business prin Palas Iaşi şi Palas Campus (cel mai mare birou ca suprafaţă din ţară), cu 70 companii şi 14.000 de angajaţi ce livrează servicii la nivel global.   

Antreprenorul Allina Neamţu, explică pentru ALEPH NEWS cum a ajuns Iaşi un mare centru financiar al României: 

,,Într-adevăr, Iaşiul este un oraş foarte atractiv din punct de vedere al business  în orice domeniu. Consider că datorită mediului academic ieşean, Iaşiul fiind cunoscut la nivel internaţional ca şi pol universitar, şi faptul că nu am avut o autostradă, a fost nevoie să fim peste medie în  alte businness-uri, şi nu strict în zona producţiei şi mai mult în zona intelectuală”. 

The post Iaşi devine un important poll de business. Antreprenor: ,,Orașul a devenit cunoscut la nivel internaţional datorită mediului academic” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code