Flux-stiri

Azi, InSecuritate, cu Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în R. Moldova, de la ora 21.00, pe Aleph News

INSINS

Bogdan Nicolae și invitatul său, Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în R. Moldova, vor discuta astăzi despre războiul Rusia-Ucraina, cât va mai dura, unde se va opri Vladimir Putin, cine sau ce îl va putea opri.

A fost luată prin surprindere R. Moldova de acest război? Cum vede Chișinăul acest conflict militar? Ce trebuie să facă R. Moldova? Ar trebui R Moldova să fie îngrijorată  de activitatea militară din regiune? De ce a ales Vladimir Putin acest gen de război? Va fi susținută Rusia de China în acest conflict cu Ucraina?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 19.00, la SMART TV și de la ora 21.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Azi, InSecuritate, cu Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în R. Moldova, de la ora 21.00, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code