Flux-stiri

Azi, InSecuritate, cu Iulia Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București, de la ora 22:55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae și invitata sa, Iulia Ramona CHIRIAC, șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București, discută despre războiul din Ucraina și sprijinul european acordat Kievului în acest conflict, eliminarea dependenței statelor membre de combustibili fosili din Rusia și planurile Bruxelles-ului privind arhitectura de securitate și apărare a Uniunii Europene.

Ce înseamnă tranziția verde? Cum plănuiește UE să elimine dependența de combustibili fosili din Rusia? Ce este Repower EU?  Cum se implică UE pentru a sprijini Ucraina să producă și să-și exporte produsele agroalimentare? Cum se pot implica cetățenii în realizarea PNRR?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 6 iunie, de la ora 22:55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Azi, InSecuritate, cu Iulia Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București, de la ora 22:55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code