Flux-stiri

Spotify și-a redenumit serviciul de streaming live și promite discuții în direct între ascultători și artiști sau creatori

De acum poți să vezi podcast-uri video pe SpotifyDe acum poți să vezi podcast-uri video pe Spotify

  • Spotify și-a redenumit marți serviciul de streaming audio live – Spotify Live – și a anunțat o serie de conținuturi noi ale unor artiști de top.
  • Ascultătorii pot asculta programe live și pot participa la discuții în direct prin intermediul paginii Spotify a creatorului sau artistului.
  • Emisiunile vor fi disponibile pe anumite piețe, a precizat compania.

Spotify și-a redenumit marți serviciul de streaming audio live – Spotify Live – și a anunțat o serie de conținuturi noi ale unor artiști de top, mizând pe acest format într-un moment în care evenimentele virtuale continuă să atragă publicul.

Lansat în iunie 2021 sub numele de Spotify Greenroom, serviciul va fi disponibil ca aplicație de sine stătătoare și ca funcție de livestream în aplicația principală Spotify.

Ascultătorii pot asculta programe live și pot participa la discuții în direct prin intermediul paginii Spotify a creatorului sau artistului, a precizat compania într-o postare pe blog, relatează Reuters.

Ca parte a acestei lansări, grupul muzical Swedish House Mafia va transmite un set de DJ pe 15 aprilie, iar comediantul Hasan Minhaj va lansa un podcast transmis în direct despre playoff-ul NBA, începând cu luna mai.

Compania a precizat că emisiunile vor fi disponibile pe anumite piețe.

Spotify este un furnizor de servicii de streaming audio și servicii media fondat la 23 aprilie 2006 de Daniel Ek și Martin Lorentzon. Este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de streaming muzical, cu peste 406 milioane de utilizatori activi lunar, inclusiv 180 de milioane de abonați plătitori, potrivit datelor din decembrie 2021.

The post Spotify și-a redenumit serviciul de streaming live și promite discuții în direct între ascultători și artiști sau creatori appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code