Flux-stiri

Cele mai importante evenimente sportive din 2021

Logo-ul Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020.Logo-ul Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020.

  • Unul dintre cele mai vizionate evenimente sportive ale anului 2021 a fost Campionatul European de fotbal 2020, care a fost amânat cu un an, din cauza pandemiei de coronavirus.
  • Campionatele Europene de Gimnastică, atât feminine cât și masculine, s-au organizat în Elveția, la Basel.
  • Cea mai importantă competiție de tenis de masa a avut loc chiar la noi în țară, la Cluj.

Anul acesta iubitorii sportului au avut multe momente de care să se bucure în comparație cu 2020, atât din gradene, cât și de acasă.

Iată care au fost cele mai importante evenimente sportive ale anului 2021.

1. Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august 2021)

Jocurile Olimpice de vară 2020, cel mai mare eveniment multi-sportiv care are loc o dată la patru ani, s-au aflat la ediția cu numărul 32. România a avut mulți reprezentanți la Tokyo pe care i-am urmărit. Printre aceștia s-au numărat și fetele de la canotaj, Simona Radiș și Ancuța Bodnar, care au adus acasă medalia de aur.

2. EURO 2020 (11 iunie-11 iulie 2021)

Unul dintre cele mai vizionate evenimente sportive ale anului 2021 a fost Campionatul European de fotbal 2020, care a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. În premieră, competiția a fost găzduită de orașe din 12 țări, printre care s-a numărat si Bucureștiul.

3. Campionatele Europene de Gimnastică (21-25 aprilie 2021)

Campionatele Europene de Gimnastică, atât feminine cât și masculine, s-au organizat în Elveția, la Basel și au fost extrem de vizionate. Competiția a fost foarte importantă pentru sportivii români, deoarece de rezultatele la acest campionat depindea calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

4. Roland Garros (23 mai-6 iunie)

Roland Garros este cea mai importantă competiție de tenis pe zgură. Din păcate în acest an, Simona Halep nu a participat la turneul de Mare Șlem din capitala Franței din cauza unei accidentări, dar le-am putut observa evoluând pe teren, pe româncele Sorana Cîrstea și Irina Begu.

5. Campionatul European de tenis de masă (28 septembrie-3 octombrie)

Cea mai importantă competiție de tenis de masă a avut loc chiar la noi în țară, la Cluj, între 28 septembrie și 3 octombrie 2021. Sala Polivalentă a fost gazda confruntărilor la fileu dintre cei mai buni sportivi europeni .

The post Cele mai importante evenimente sportive din 2021 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code