Flux-stiri

Audi lansează o mașină cu AI. ,,Nu există volan, nu există oglinzi, doar un ecran vorbitor care îți ascultă comenzile”, dezvăluie un influencer entuziasmat de automobilul autonom

  • În SUA sunt 27 de companii care dezvoltă mașini autonome, printre care Tesla și Waymo.
  • Audi prezintă un automobil autonom cu asistent virtual, dotat cu inteligență artificială.
  • ,,Nu are volan, nu are oglinzi, se conduce singură”, exclamă influencerul Tuesday Leroux.

Audi Aicon este noul concept auto de mașină a viitorului de la Audi.

Automobilul futurist are o mulțime de caracteristici interesante, inclusiv afișaje luminoase inteligente, și un interior imens, dar mai ales, nu are volan și nici oglinzi.

Influencerul Tuesday Leroux de la canalul de YouTube ,,Supercar Blondie” prezintă în exclusivitate Audi Aicon.

,,Așa că primul lucru pe care trebuie să-l observi sunt cei peste 600 de pixeli 3D și nu este doar lumină, ci sunt pixeli care ies. Acești pixeli se comportă așa pentru că mașina este în totalitate autonomă, nu are nevoie de lumini de zi, dar în schimb există radare în spatele acestor pixeli”, exclamă Tuesday Leroux în timp ce admiră farurile pixelate ale mașinii.

,,Șoferul nu există, mașina se conduce singură pentru tine și este atât de grozav că vine cu un asistent personal. Odată ce ai pornit ecranul, și mașina prinde viață, poți observa propriul tău asistent cu AI și de aici provine pictograma Aicon”, dezvăluie influencerul în timp ce pornește dispozitivul, iar asistentul cu inteligență artificială întâmpină pasagerul cu un salut prietenos.

The post Audi lansează o mașină cu AI. ,,Nu există volan, nu există oglinzi, doar un ecran vorbitor care îți ascultă comenzile”, dezvăluie un influencer entuziasmat de automobilul autonom appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 20 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code