Flux-stiri

Nu a știut sau nu a vrut Ministrul Sportului, Eduard Novak, să cânte imnul României?

  • Nu a stiut versurile din imnul României sau nu a vrut sa le spună? Este intrebarea zilei despre ministrul sportului, Eduard Novak.
  • Novak a fost invitat la B1 TV – acolo a vorbit despre cât de minunat vrea el să facă sportul din România, dar și despre scandalul din urmă cu o săptămâna, când jucătorii de etnie maghiară din naționala României de hochei au cântat imnul Tinutului Secuiesc la meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial.
  • Moderatorul l-a invitat pe Novak să cânte prima strofă din imnul României. Ministrul a picat testul.

Nu a stiut versurile din imnul României sau nu a vrut sa le spună? Este intrebarea zilei despre ministrul sportului, Eduard Novak.

Ministrul a fost invitat la B1 TV – acolo a vorbit despre cât de minunat vrea el să facă sportul din România, dar și despre scandalul din urmă cu o săptămâna, când jucătorii de etnie maghiară din naționala României de hochei au cântat imnul Tinutului Secuiesc la meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial.

Moderatorul l-a invitat pe Novak să cânte prima strofă din imnul României. Ministrul a picat testul.

The post Nu a știut sau nu a vrut Ministrul Sportului, Eduard Novak, să cânte imnul României? appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code