Flux-stiri

De la 1 iulie, vaccinarea împotriva Covid se va face doar la medicii de familie

  • Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a anunțat că, de la 1 iulie, vaccinarea împotriva Covid se va face doar la medicii de familie.
  • Andrei Baciu susţine că perioada de tranziţie de la vaccinarea de tip „campanie” împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului naţional de vaccinare al Ministerului Sănătăţii se va încheia pe 30 iunie.
  • Andrei Baciu recomandă vaccinarea drept cea mai bună formă de protecţie împotriva virusului SARS-Cov-2, pe care o consideră extrem de utilă, mai ales, pentru grupele de risc.

De la 1 iulie, vaccinarea împotriva Covid se va face doar la medicii de familie, a anunţat marţi Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Andrei Baciu susţine că perioada de tranziţie de la vaccinarea de tip „campanie” împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului naţional de vaccinare al Ministerului Sănătăţii se va încheia pe 30 iunie.

„Până la această dată inclusiv, toţi cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcţionează în continuare, cât şi la cabinetele medicilor de familie. Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare îşi vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie”, a transmis secretarul de stat.

Andrei Baciu recomandă vaccinarea drept cea mai bună formă de protecţie împotriva virusului SARS-Cov-2, pe care o consideră extrem de utilă mai ales pentru grupele de risc.

The post De la 1 iulie, vaccinarea împotriva Covid se va face doar la medicii de familie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code