Flux-stiri

Schimbările climatice provoacă anxietate, arată un sondaj

  • O vreme însorită de primăvară îți va aduce cu siguranță zâmbetul larg pe față. Iar o ploaie friguroasă ți-l poate șterge imediat.
  • Un sondaj global realizat în 10 țări a demonstrat adâncimea anxietății pe care o resimt mulți tineri în legătură cu schimbările climatice.
  • Aproape 60% dintre tinerii abordați de Universitatea Bath au spus că schimbările climatice îi îngrijorează.

O vreme însorită de primăvară îți va aduce cu siguranță zâmbetul larg pe față. Iar o ploaie friguroasă ți-l poate șterge imediat.

Un sondaj global realizat în 10 țări a demonstrat adâncimea anxietății pe care o resimt mulți tineri în legătură cu schimbările climatice.

Aproape 60% dintre tinerii abordați de Universitatea Bath au spus că schimbările climatice îi îngrijorează.

Evelyne Tufeanu, în vârstă de 20 de ani, studentă în anul al II-lea este conștientă că atunci când vremea e urâtă, starea sa de spirit va lua și ea o întorsătură neplăcută.

Fie că este vorba de ploi, furtuni sau o căldură neobișnuită, tinerii devin anxioși. Iar Felicia Ienculescu, directorul centrului Green Mogo îți poate confirma asta.

Astăzi te ascunzi sub umbrelă de stropii de ploaie, iar mâine arunci toate hainele de iarnă din șifonier, că doar e cald afară. Am învățat asta trăind, dar nu ne-a spus-o nimeni.

Dan Trifu, activist de mediu este dezamăgit felul înn care te educă sistemul de guvernare din România.

The post Schimbările climatice provoacă anxietate, arată un sondaj appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code