Flux-stiri

Influencerii virtuali cresc în popularitate și „îngroapă” realitatea

  • Influencerii virtuali sunt de trei ori mai productivi decât vedetele reale – sunt creați pe calculator, au o înfățișare perfectă și pot posta oricand și orice dorește creatorul – problema lor e că îngroapă și mai mult în minciună „realitatea” din social media.
  • Cel mai cunoscut robot de pe Instagram este Lu Do Magalu și are aproape 6 milioane de urmăritori.
  • Experții spun că lumea perfectă care este prezentată în social media îi împinge pe utilizatorii obișnuiti spre depresie și se tem că apariția influencerilor virtuali poate amplifica această problemă.

Influencerii rămân fără loc de muncă, sunt înlocuiți de roboți – iar perfecțiunea prezentată pe social media duce la depresie.

Influencerii virtuali sunt de trei ori mai productivi decât vedetele reale – sunt creați pe calculator, au o înfățișare perfectă și pot posta oricand și orice dorește creatorul – problema lor e că îngroapă și mai mult în minciună „realitatea” din social media.

Cel mai cunoscut robot de pe Instagram este Lu Do Magalu și are aproape 6 milioane de urmăritori.

Experții spun că lumea perfectă care este prezentată în social media îi împinge pe utilizatorii obișnuiti spre depresie și se tem că apariția influencerilor virtuali poate amplifica această problemă. Creatorii de conținut sunt deja sfătuiți să renunțe la filtre și poze editate sau măcar să anunțe când le folosesc.

Oamenii care confundă realitățile între ele există deja, un japonez s-a căsătorit cu holograma unei cantărețe pop, iar un bărbat a mers la o întălnire în metaverse – imaginile arată cum omul mimează un sărut în timp ce are căștile de VR pe cap.

The post Influencerii virtuali cresc în popularitate și „îngroapă” realitatea appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code