Flux-stiri

Românii au fost prezenți în număr record la Noaptea Muzeelor

  • Românii sunt mari iubitori de cultură – au arătat asta la Noaptea Muzeelor care a înregistrat recorduri în toată țara.
  • Peste 300.000 de oameni au vizitat muzeele deschise sâmbăta noapte – a fost pentru prima dată când biletele gratuite au fost epuizate în doua-trei ore, iar pentru unii oameni a fost o premieră faptul că au mers la muzeu.
  • Românii au vizitat mult și în provincie, după capitală a urmat Clujul – cu aproape 60 de mii de oameni, iar pe 3 a fost Iași-ul cu peste 30.000 de vizitatori.

Românii sunt mari iubitori de cultură – au arătat asta la Noaptea Muzeelor care a înregistrat recorduri în toată țara.

Peste 300.000 de oameni au vizitat muzeele deschise sâmbăta noapte – a fost pentru prima dată când biletele gratuite au fost epuizate în doua-trei ore, iar pentru unii oameni a fost o premieră faptul că au mers la muzeu.

Românii au vizitat mult și în provincie, după capitală a urmat Clujul – cu aproape 60 de mii de oameni, iar pe 3 a fost Iași-ul cu peste 30.000 de vizitatori.

The post Românii au fost prezenți în număr record la Noaptea Muzeelor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code