Flux-stiri

Mai mulți medici au fost prinși în timp ce luau mită pentru un certificat fals de vaccinare

  • Evenimentul s-a petrecut în Dolj.
  • Un medic, un ambulanțier și un intermediar au fost prinși au fost prinși în flagrant de polițiștii anticorupție.
  • Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Luni au fost efectuate 6 percheziții, dintre care 4 la domiciliile unor persoane, iar alte 2 la medicul de familie și la clinica medicală unde acesta își desfășura activitatea.

După audieri, medicul, ambulanțierul și intermediarul au fost reținuți după audieri, urmând ca în cursul zilei de marți să fie prezentați Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de fals şi corupţie în legătură cu obţinerea în mod ilegal a unor certificate care să ateste vaccinarea anti-COVID, în vederea identificării tuturor persoanelor care şi-au obţinut ilegal certificatul de vaccinare şi tragerea acestora la răspundere penală. (AGERPRES)

“Ca urmare a acestei situaţii, au fost efectuate un număr de şase percheziţii domiciliare, dintre care patru la domiciliile unor persoane, iar două la cabinetul medicului de familie şi o clinică medicală la care acesta lucra. La percheziţii au fost identificate sume considerabile de bani în lei şi valută, un număr important de bonuri valorice/tichete de masă în valoare de 100 lei pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă, precum şi adeverinţe de vaccinare anti-Covid, precum şi alte înscrisuri care interesează cauza”, se arată într-un comunicat al DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj.

The post Mai mulți medici au fost prinși în timp ce luau mită pentru un certificat fals de vaccinare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code