Flux-stiri

Bărbatul care a inspirat filmul „The Terminal”, cu Tom Hanks, a murit pe aeroportul unde a trăit mai bine de 18 ani

  • Un iranian care a trăit timp de 18 ani pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris şi a inspirat filmul „Terminalul” a murit sâmbătă în aeroport.
  • Merhan Karimi Nasseri a murit în urma unui atac de cord în terminalul 2F al aeroportului în jurul prânzului.
  • Poliţia şi o echipă medicală au acordat primul ajutor, dar nu l-au putut salva, a spus oficialul.

Un iranian care a trăit timp de 18 ani pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris şi a inspirat filmul Terminalul” , din 2004, realizat de Steven Spielberg, a murit sâmbătă în aeroport, au declarat oficialii, potrivit The Sun.

Merhan Karimi Nasseri a murit în urma unui atac de cord în terminalul 2F al aeroportului în jurul prânzului, potrivit unui oficial al autorităţii aeroportuare din Paris.

Poliţia şi o echipă medicală au acordat primul ajutor, dar nu l-au putut salva, a spus oficialul.

Karimi Nasseri, despre care se crede că s-a născut în 1945, a locuit în Terminalul 1 al aeroportului din 1988 până în 2006, mai întâi pentru că nu avea acte de rezidenţă şi mai târziu ca urmare a propriei decizii, potrivit relatărilor presei franceze.

El a locuit din nou în aeroport în ultimele săptămâni, a spus oficialul aeroportului.

The post Bărbatul care a inspirat filmul „The Terminal”, cu Tom Hanks, a murit pe aeroportul unde a trăit mai bine de 18 ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code