Flux-stiri

Bayern Munchen reduce salariile jucătorilor nevaccinați și aflați în carantină

bayern-munchenbayern-munchen

  • Bayern Munchen reduce salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi plasaţi în carantină.
  • Joshua Kimmich a fost anunțat de club că i se va tăia salariul.
  • Potrivit presei germane, alți patru jucători sunt nevaccinați: Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance.

Unul dintre jucătorii afectați de decizia de a reduce salariile este vedeta Joshua Kimmich, care a ratat meciul cu Augsburg fiind plasat în carantină după ce a intrat în contact cu persoane infectate. Kimmich, în vârstă de 26 de ani, a fost plasat în izolare pentru a doua oară, vineri, din cauza unei noi expuneri la coronavirus. Tocmai ieşise din carantină, marţi, după ce a intrat în contact cu coechipierul Niklas Sule, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.

Potrivit Bild, oficialii lui Bayern i-au informat pe Kimmich şi pe patru coechipieri de-ai săi că le vor fi tăiate salariile atunci când vor sta în izolare.

Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance ar fi ceilalţi jucători bavarezi care nu s-au vaccinat, scrie presa germană.

The post Bayern Munchen reduce salariile jucătorilor nevaccinați și aflați în carantină appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code