Flux-stiri

Berea albastră, printre băuturile preferate ale francezilor

berebere

  • Hoppy Urban Brew din Franța produce berea Line, care are culoarea albastră.
  • Berarii folosesc spirulina pentru a crea o bere diferită, cu gust de hamei și fructe.
  • România este pe locul 7 în Europa, la consumul de bere.

Berea albastră începe să fie din ce în ce mai căutată de către francezi. Aceasta este rezultatul colaborării dintre o fabrică artizanală de bere și o firmă care vrea să popularizeze algele, ca supliment alimentar.

Cu un gust de hamei și tente fructate, berea albastră are succes. În primele două luni, fabrica a vândut 1.500 de sticle.
Așa că acum vrea să mărească producția. Însă, dacă pe tine nu te tentează, îți propun o bere artizanală, produsă într-una dintre cele 70 de microberării de la noi.

„În fabrica asta, capacitate pe care o avem, la nivelul unui an este de 20.000 de hectolitri, iar într-o berărie industrială vorbim de la 1 milion în sus. Am descoperit că băutorii de vin bun, aleg să bea și o bere artizanală cu plăcere”, a spus Dan Toader, ,managerul unei fabrici de bere artizanală.

The post Berea albastră, printre băuturile preferate ale francezilor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code