Flux-stiri

Biden se întâlnește cu oficiali ucraineni la Varșovia. Au avut loc discuții relaxate despre călătoria cu trenul

  • Joe Biden se întâlnește cu înalți oficiali ucraineni la Varșovia, sâmbătă, în ultima zi a călătoriei sale în Europa.
  • Biden a trecut pe la o întâlnire între ministrul de externe, Dmytro Kuleba și ministrul apărării, Oleksii Reznikov și omologii lor americani, secretarul de stat, Antony Blinken și secretarul apărării, Lloyd Austin.
  • Biden s-a agățat de ideea că miniștrii au călătorit cu trenul și a transmis că și el are experiența călătoriilor cu trenul.

Președintele american, Joe Biden se întâlnește cu înalți oficiali ucraineni la Varșovia, în ultima zi a călătoriei sale în Europa.

La un hotel din capitala poloneză, Biden a trecut pe la o întâlnire între ministrul de externe, Dmytro Kuleba și ministrul apărării, Oleksii Reznikov și omologii lor americani, secretarul de stat, Antony Blinken și secretarul apărării, Lloyd Austin.

În timpul unei scurte ședințe foto, grupul a discutat puțin despre călătoria dificilă pe care miniștrii au făcut-o din Ucraina până în Polonia, care a inclus o călătorie cu trenul urmată de trei ore în mașină.

„Este ca și cum ai zbura de la Kiev la Washington cu un zbor de legătură la Istanbul”, a spus Kuleba.

„Partea bună este că, de la începutul războiului, am învățat să dorm în orice condiții. Așa că am dormit în tren, am dormit în mașină”, a continuat el.

Biden s-a agățat de ideea că miniștrii au călătorit cu trenul și a transmis că și el are experiența călătoriilor cu trenul.

„Aveți în față un om care a călătorit peste un milion, 200.000 de mile cu trenul. La propriu”, a spus Biden.

„Deci ați învățat cum să dormiți”, a replicat unul dintre miniștri.

„Am învățat să dorm”, a spus Biden.

„Am învățat chiar și cum să mă împrietenesc cu un conductor, astfel încât să țină oamenii la distanță. Nu a trebuit să vă faceți griji în privința asta”.

Reporterilor li s-a spus să părăsească încăperea înainte de a se putea răspunde la orice întrebare de substanță despre războiul din Ucraina.

Știre inițială:

Președintele american, Joe Biden, va participa, sâmbătă, la o întâlnire cu oficiali ucraineni, în timp ce își încheie vizita în Polonia.

Casa Albă a declarat că Biden va fi prezent la o întâlnire între secretarul său de stat, Antony Blinken și secretarul apărării, Lloyd Austin și omologii lor ucraineni, ministrul ucrainean de externe Dmytro Kuleba și ministrul ucrainean al apărării Oleksii Reznikov.

Aceasta are loc în contextul în care Ucraina deplânge rezultatele summitului NATO din această săptămână, care a respins apelurile liderului țării de a impune o zonă de interdicție aeriană.

„Ne așteptam la mai mult curaj. Ne așteptam la niște decizii mai îndrăznețe”, a declarat, vineri, Andriy Yermak, șeful de cabinet al președintelui Volodomir Zelenski, într-un interviu video în direct pentru Atlantic Council.

The post Biden se întâlnește cu oficiali ucraineni la Varșovia. Au avut loc discuții relaxate despre călătoria cu trenul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code