Flux-stiri

Bilanţul atentatului din Tel Aviv a ajuns la trei morţi / Armata israeliană pregăteşte o operaţiune

  • Un bărbat în vârstă de 35 de ani, care era în stare critică în urma atacului, a decedat, vineri după-amiază, informează cotidianul „The Times of Israel”.
  • Armata israeliană pregăteşte o operaţiune în Cisiordania, după ce premierul, Naftali Bennett, a avertizat că orice complice va fi capturat sau eliminat.
  • Atacul de joi seară a avut loc după incidente similare produse în ultima lună. Pe douăzeci și opt martie, un islamist palestinian a ucis cinci persoane în Bnei Brak, la periferia oraşului Tel Aviv.

Bilanţul atacului armat, produs joi seară, în oraşul Tel Aviv a ajuns la trei morţi, după decesul uneia dintre persoanele rănite, iar armata israeliană pregăteşte o operaţiune în Cisiordania, după ce premierul Naftali Bennett a avertizat că orice complice va fi capturat sau eliminat.

Un bărbat în vârstă de treizeci și cinci de ani, care era în stare critică în urma atacului, a decedat, vineri după-amiază, informează cotidianul „The Times of Israel”. Astfel, bilanţul victimelor a ajuns la trei morţi. Alte douăsprezece persoane au fost rănite în atac.

Premierul, Naftali Bennett, a avertizat că orice complice al autorului atentatului din Tel Aviv va fi capturat sau eliminat de serviciile de securitate israeliene.

„Cineva l-a ajutat pe terorist să organizeze atacul şi să obţină muniţie. Orice criminal trebuie să ştie că va fi capturat, oricine ajută teroriştii trebuie să ştie că va plăti un preţ insuportabil”, a declarat Naftali Bennett, vineri, într-un discurs televizat, potrivit site-ului „Ynetnews.com”.

Raad H., un palestinian în vârstă de douăzeci și opt de ani, din Jenin, Cisiordania, a fost împuşcat mortal de agenţi ai serviciilor de securitate israeliene, vineri dimineaţă, în Tel Aviv, după comiterea atacului de joi seară, în zona Dizengoff, în centrul oraşului. Martori citaţi de postul de televiziune „Channel 12” au declarat că erau cel puţin doi atacatori, iar unul a deschis focul cu un pistol.

Aviv Kohavi, şeful Statului Major al armatei israeliene, a afirmat, vineri, că teroristul palestinian a ajuns în Israel printr-o zonă vulnerabilă de la frontiera cu Cisiordania.

Armata israeliană intenţionează să lanseze, imediat, o operaţiune antiteroristă masivă în nordul Cisiordaniei, în zona oraşului Jenin, afirmă surse citate de postul de televiziune „Channel 12”.

Atacul de joi seară a avut loc după incidente similare produse în ultima lună. Pe douăzeci și opt martie, un islamist palestinian a ucis cinci persoane în Bnei Brak, la periferia oraşului Tel Aviv. Alte şase persoane au fost ucise, anterior, în oraşele Hadera şi Beersheba de cetăţeni israelieni de etnie arabă simpatizanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic.

The post Bilanţul atentatului din Tel Aviv a ajuns la trei morţi / Armata israeliană pregăteşte o operaţiune appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code