Flux-stiri

Bill Gates și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Jeff Bezos. Unde a avut loc petrecerea

Bill Gates și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Jeff BezosBill Gates și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Jeff Bezos

  • Bill Gates și-a sărbătorit cea de-a 66-a aniversare alături de Jeff Bezos și mai mulți invitați, potrivit presei locale.
  • Al patrulea cel mai bogat om din lume, l-a invitat pe Jeff Bezos la o petrecere privată, pe un iaht, într-un golfuleț turcesc de lângă Bodrum.

Fondatorul Microsoft, a cărui avere netă este estimată la 136 de miliarde de dolari, și-a sărbătorit miercuri cea de-a 66-a aniversare împreună cu Bezos și alți 50 de invitați pe plaja Sea Me Beach din Fethiye, pe malul Mediteranei, scrie Business Insider.

Invitații au fost transportați cu elicopterul de pe megayacht-ul lui Bill Gates, Lana, până la golful izolat. În prezent, Bill Gates închiriază iahtul pentru 1,8 milioane de euro pe săptămână, potrivit rapoartelor.

Iahtul are o sală de gimnastică, jacuzzi, club de plajă și piscină, a relatat ziarul turc Yeni Safak.

Sărbătorirea zilei de naștere a lui Gates a durat aproximativ patru ore. Fructe de mare locale, sushi și pizza au fost în meniu, iar șampania a fost oferită din belșug.

The post Bill Gates și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Jeff Bezos. Unde a avut loc petrecerea appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code