Flux-stiri

Boris Johnson a efectuat serie de revocări și un transfer în guvernul britanic

  • Boris Johnson, a efectuat miercuri o amplă remaniere guvernamentală.
  • Trei miniștrii au fost revocați.
  • Dominic Raab, până acum ministru de Externe, a fost transferat pe postul de ministru al Justiției.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a realizat miercuri o reorganizare guvernamentală de amploare, revocând trei miniștri și mutându-l pe Dominic Raab, până acum ministru de Externe, în postul de ministru al Justiției.

Pe fondul criticilor privind gestionarea crizei din Afganistan, Boris Johnson a decis înlocuirea ministrului de Externe, Dominic Raab, pe care l-a mutat însă în funcția de ministru al Justiției, conform Sky News.

Liz Truss a fost numită în funcția de ministru de Externe.

Robert Buckland a fost demis din funcția de ministru al Justiției, iar Gavin Williamson îşi încheie mandatul de ministru al Educației. De asemenea, Boris Johnson l-a demis pe Robert Jenrick din funcția de ministru al Construcțiilor şi Locuințelor. În locul lui Robert Jenrick a fost numit Michael Gove, potrivit BBC.

„Numim o echipă puternică şi unită pentru o reconstrucție mai bună după pandemie”, a comunicat Downing Street, conform agenției Associated Press.

Priti Patel a confirmat că va rămâne în funcția de ministru britanic de Interne.

The post Boris Johnson a efectuat serie de revocări și un transfer în guvernul britanic appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code