Flux-stiri

Boris Johnson a început penalizarea Rusiei. Finala Champions League ar putea fi ținută în altă țară

Boris Johnson impune al treilea lockdown național în Marea BritanieBoris Johnson impune al treilea lockdown național în Marea Britanie

  • Boris a sancționat cinci bănci rusești și trei oligarhi, din cauza deciziilor pe care Putin le-a luat recent.
  • Premierul britanic Boris Johnson se opune organizării finalei Ligii Campionilor din Rusia și critică acțiunile actuale ale Rusiei.
  • Johnson spune că este esențial ca Putin să înțeleagă acum că acțiunile sale vor avea efecte negative asupra Rusiei.

Boris Johnson a sancționat cinci bănci rusești: Rossiya, IS Bank, General Bank, Promsvyazbank și Banca Mării Negre. De asemenea, pentru acțiunile lui Putin au de suferit și trei oligarhi: Gennady Timchenko, Boris Rotenberg și Igor Rotenberg.

În fața Camerei Comunelor, premierul britanic Boris Johnson a declarat că este abia începutul măsurilor ce urmează să fie impuse Rusiei.

Toți trei se află pe lista de sancțiuni a SUA de mai mulți ani, fiind asociați ai lui Putin. Toate activele pe care le dețin în Marea Britanie vor fi înghețate. Persoanelor în cauză li se va interzice să călătorească aici și vom interzice tuturor persoanelor și entităților din Marea Britanie să aibă relații cu ei”, a spus acesta în Parlament.

Boris Johnson se opune organizării Ligii Campionilor din Rusia

Premierul britanic Boris Johnson se opune organizării finalei Ligii Campionilor din Rusia și critică acțiunile actuale ale Rusiei, spunând că Putin va avea o Rusie mai săracă, din cauza sancțiunilor pe care le vor pune în aplicare țările.

„Este absolut vital în acest moment critic ca președintele Putin să înțeleagă că ceea ce face va fi un dezastru pentru Rusia”, a declarat marți prim-ministrul britanic, după ce a anunțat sancțiuni împotriva Rusiei în Parlament.

Este clar [că Vladimir Putin] va ajunge cu o Rusie mai săracă din cauza sancțiunilor pe care le va pune în aplicare lumea”, a adăugat Boris Johnson, care a pledat pentru „o Rusie mai izolată, o Rusie cu statut de paria” și a cerut ca să nu existe „o șansă de a organiza turnee de fotbal într-o Rusia care invadează țări suverane”.

The post Boris Johnson a început penalizarea Rusiei. Finala Champions League ar putea fi ținută în altă țară appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code