Flux-stiri

Brooklyn Beckham și soția lui Nicola Peltz, mai îndrăgostiți ca niciodată

  • Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de nuntă fastuoase, în valoare de 3,5 milioane de dolari, la începutul lunii aprilie.
  • Fiul lui David și al Victoriei Beckham a dovedit că se află încă în faza de lună de miere, deoarece a plantat un sărut pe capul lui Nicola în timp ce o îmbrățișa din spate.
  • Brooklyn părea îndrăgostită în instantaneu, în timp ce Nicola, care nu era machiată și obrajii lor erau presați unul de celălalt. Brooklyn a scris în descriere „Lumea mea. Te iubesc”.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de nuntă fastuoase, în valoare de 3,5 milioane de dolari, la începutul lunii aprilie.

Beckham, în vârstă de 23 de ani, și soția sa în vârstă de 27 de ani, păreau mai îndrăgostiți ca niciodată când s-au întors sâmbătă la hotelul lor din New York, potrivit Dailymail.

Fiul lui David și al Victoriei Beckham a dovedit că se află încă în faza de lună de miere, deoarece a plantat un sărut pe capul lui Nicola în timp ce o îmbrățișa din spate.

Brooklyn era îmbrăcat casual în blugi largi albaștri, un tricou alb și o jachetă neagră cu cordon, în timp ce purta pantofi de sport albi. El a purtat un colier lung de aur și și-a aranjat șuvițele brunete într-un stil ciufulit, înainte de a ridica degetul mare pentru aparatul de fotografiat.

Nicola și-a etalat stilul senzațional într-un top colorat din plasă și blugi cu talie joasă, arătându-și șoldurile.

Actrița a îmbrăcat o pereche de tocuri negre și o șapcă, în timp ce soțul ei a copleșit-o cu afecțiune.

La începutul acestei săptămâni, fericitul cuplu s-a îmbrățișat pentru un selfie în alb și negru pe Instagram.

Brooklyn părea îndrăgostită în instantaneu, în timp ce Nicola, care nu era machiată și obrajii lor erau presați unul de celălalt. Brooklyn a scris în descriere „Lumea mea. Te iubesc”.

The post Brooklyn Beckham și soția lui Nicola Peltz, mai îndrăgostiți ca niciodată appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code