Flux-stiri

Bugetul pe 2022 a fost aprobat. Dan Barna: „Un buget al pedepsirii românilor care nu au votat PSD sau PNL”

Dan Barna a avut 11 voturi „pentru”, 20 „împotrivă” şi 10 abţineri.Dan Barna a avut 11 voturi „pentru”, 20 „împotrivă” şi 10 abţineri.

  • Bugetul de stat pe anul 2022 și cel al asigurărilor sociale au fost aprobate în plenul reunit al Parlamentului.
  • Dan Barna a anunțat că USR atacă bugetul de stat la CCR.
  • 294 de parlamentari au votat „pentru”.

Bugetul de stat pe anul 2022 și cel al asigurărilor sociale au fost aprobate, joi, în plenul reunit al Parlamentului. Dan Barna a anunțat că USR atacă bugetul de stat la CCR.

Legea pentru aprobarea bugetul asigurărilor sociale pe 2022 a fost aprobată cu 291 de voturi „pentru” și 119 „contra”.

Bugetul de stat a fost adoptat cu 294 de voturi „pentru” și 120 „contra”.

„S-a adoptat azi (joi – n.r.) un buget al clientelismului, un buget al pedepsirii românilor care nu au votat PSD sau PNL, un buget care a adoptat amendamentele extremiștilor și care nu a aprobat un singur amerndament al USR. Vom ataca acest buget la CCR pentru că discriminează românii”, a spus Dan Barna.

Premierul Nicolae Ciucă spunea, miercuri, că bugetul pe 2022 este unul echilibrat, responsabil și realist, capabil să răspundă nevoilor imperative de finanțare și să consolideze economia pe termen mediu și lung, valorificând resursele financiare oferite de Uniunea Europeană.

The post Bugetul pe 2022 a fost aprobat. Dan Barna: „Un buget al pedepsirii românilor care nu au votat PSD sau PNL” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code