Flux-stiri

Campionul mondial de box Amir Khan, dat jos din avion, în America. Nu a vrut să poate masca de protecție

  • Khan, în vârstă de 34 de ani, spune că a fost dat jos de poliție, din avionul American Airlines, împreună cu un coleg, atunci când cineva s-a plâns că masca prietenului său „nu era suficient de sus”, scrie BBC.
  • Compania aeriană a declarat că zborul de la aeroportul Newark la Dallas-Fort Worth s-a întors la poartă după ce două persoane ar fi „refuzat să respecte cererile echipajului” și a negat faptul că poliția a intervenit.
  • Într-un videoclip postat pe Twitter, Khan a spus că zbura la o tabără de antrenament din Colorado după un sejur în New York și a este„dezgustat” de tratament.

Boxerul britanic Amir Khan a fost dat jos dintr-un avion după o serie de reclamații privind purtarea măștii.

Khan, în vârstă de 34 de ani, spune că a fost dat jos de poliție, din avionul American Airlines, împreună cu un coleg, atunci când cineva s-a plâns că masca prietenului său „nu era suficient de sus”, scrie BBC.

Compania aeriană a declarat că zborul de la aeroportul Newark la Dallas-Fort Worth s-a întors la poartă după ce două persoane ar fi „refuzat să respecte cererile echipajului” și a negat faptul că poliția a intervenit.

Într-un videoclip postat pe Twitter, Khan a spus că zbura la o tabără de antrenament din Colorado după un sejur în New York și a este„dezgustat” de tratament.

Fostul campion mondial a declarat: „Am fost dat jos din avion astăzi când mergeam în cantonament la Colorado Springs, de către poliție. Personalul American Airlines a spus că masca colegului meu nu era suficient de mare și de sus, că trebuie să oprească avionul și să ne dea jos pe mine și pe prietenul meu, chiar dacă nu am greșit”.

American Airlines a declarat că zborul 700 s-a întors la poarta Aeroportului Internațional Newark Liberty din New Jersey după ce doi clienți „au refuzat să respecte cererile repetate ale membrilor echipajului de a depozita bagajele, de a plasa telefoanele mobile în modul avion și de a respecta cerințele federale de acoperire a feței”.

Acesta a spus că poliția a fost prezentă când aeronava s-a întors la poartă, dar nu a fost implicată și nu a intervenit.

The post Campionul mondial de box Amir Khan, dat jos din avion, în America. Nu a vrut să poate masca de protecție appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code