Flux-stiri

Cancelarul german s-a arătat interesat de ideea lui Macron privind o nouă Uniune Europeană

Olaf ScholzOlaf Scholz

  • Macron vrea o nouă Uniune Europeană la care să se alăture Marea Britanie și Ucraina.
  • Președintele francez a fost în vizită la Berlin, pentru a se întâlni cu cancelarul german Olaf Scholz.
  • Deși majoritatea liderilor europeni nu au apreciat ideea lui Macron, cancelarul german s-a arătat interesat de aceasta.

Emmanuel Macron vrea o nouă Uniune Europeană la care să se alăture Marea Britanie și Ucraina.

Președintele francez a fost în vizită la Berlin, pentru a se întâlni cu cancelarul german Olaf Scholz. Macron a promovat proiectul unei Europe mai puternice, pregătită de a se reforma pentru a putea răspunde aşteptărilor cetăţenilor

„Acum trebuie să începem consultările politice pentru a vedea interesul (celorlalte state membre) și, așa cum ați observat, poate că aceasta este și o modalitate de a recăpăta stabilitatea, dar și o altă formă de cooperare cu unele țări, cum ar fi Marea Britanie, care a decis să părăsească Uniunea Europeană, dar care își poate avea locul cuvenit în această comunitate politică.”, a spus Emmanuel Macron.

Deși majoritatea liderilor europeni nu au apreciat ideea lui Macron, cancelarul german s-a arătat interesat de aceasta.

„Suntem în război de multe săptămâni și de aceea este important ca acum să luăm rapid măsuri decisive pentru a pune capăt războiului. Cererea noastră este clară: războiul trebuie să se încheie, armele trebuie să tacă și, de asemenea, dorim ca Rusia să își retragă trupele.”, a spus Olaf Scholz.

The post Cancelarul german s-a arătat interesat de ideea lui Macron privind o nouă Uniune Europeană appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code