Flux-stiri

Când ne vom bucura de primăvară. Vremea în perioada următoare

cer fără nori într-o zi de primăvară.cer fără nori într-o zi de primăvară.

  • Primăvara se lasă din ce în ce mai așteptată.
  • Pe lângă temperaturile negative, nici zăpada nu lipsește din peisaj.
  • Precipitaţiile vor fi reduse, potrivit prognozei meteo pentru următoarele 4 săptămâni, publicată vineri de ANM.

Vremea rămâne rece în majoritatea regiunilor, în următoarele două săptămâni, cu temperaturi sub cele normale. Din 28 martie se încălzeşte şi temperaturile se apropie de cele specifice. Precipitaţiile vor fi reduse, potrivit prognozei meteo pentru următoarele 4 săptămâni, publicată vineri de ANM.

Săptămâna 14 – 21 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 21 – 28 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 28 martie – 4 aprilie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în jumătatea sud-estică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 4 – 11 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va avea o tendinţă deficitară în jumătatea nord-vestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

The post Când ne vom bucura de primăvară. Vremea în perioada următoare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code