Flux-stiri

Când va fi gata vaccinul anti-COVID pentru copiii sub 12 ani. Anunțul lui Anthony Fauci

Vaccinare elevi SUAVaccinare elevi SUA

  • Vaccinurile anti-COVID vor fi disponibile pentru utilizare la copiii sub 12 ani din această toamnă.
  • Vaccinul Pfizer va deveni probabil disponibil pentru copiii mici înainte de vaccinul Moderna.
  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani ar putea fi eligibili pentru vaccin până la sfârşitul lunii octombrie.

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase din SUA, a anunțat că un vaccin împotriva COVID-19 pentru copiii cu vârsta sub 12 ani va fi disponibil din această toamnă. Vaccinul Pfizer va deveni probabil disponibil pentru copiii mici înainte de vaccinul Moderna.

„Cu siguranţă va fi disponibil din această toamnă. Va exista un interval de lansare între Pfizer şi Moderna. Cel mai probabil la începutul lunii octombrie vom avea vaccinuri pentru copii”, a declarat Fauci.

Probabil va dura câteva săptămâni ca Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA să revizuiscă datele înainte de a lua o decizie finală privind furnizarea autorizaţiei de utilizare în regim de urgenţă a vaccinurilor, relatează Business Insider.

În cel mai bun caz, copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani ar putea fi eligibili pentru vaccin până la sfârşitul lunii octombrie, a declarat fostul comisar FDA Scott Gottlieb, care face parte din consiliul Pfizer.

The post Când va fi gata vaccinul anti-COVID pentru copiii sub 12 ani. Anunțul lui Anthony Fauci appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code