Flux-stiri

Carnavalul din Rio de Janeiro este anulat din cauza numărului de infectări COVID

carnavalul de la Riocarnavalul de la Rio

  • Numărul de cazuri COVID-19 a crescut în ultima perioadă, ceea ce a dus la anularea carnavalului de la Rio.
  • Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Eduardo Paes.
  • Marți, Brazilia a raportat 18.759 de cazuri noi.

Rio de Janeiro a anulat faimoasele sale parade stradale de carnaval, celebre în întreaga lume, din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19, a anunțat marți primarul orașului, Eduardo Paes, în timpul unei transmisiuni în direct pe YouTube.

„Am avut astăzi o întâlnire cu oamenii de la blocos (petrecerile stradale organizate) și i-am informat că carnavalul stradal, care nu a avut loc în 2021, nu poate avea loc (din nou) anul acesta din cauza datelor epidemiologice pe care le avem”, a declarat Paes.

„Ar fi foarte dificil să organizăm un carnaval stradal”, a spus Paes. Carnavalul Sapucaí – parada realizată de școlile de samba din Rio de Janeiro, pe care oamenii o urmăresc din tribunele stadionului Sambadrome Marques de Sapucaí – va avea loc în continuare în conformitate cu protocoalele de sănătate, a adăugat el.

Marți, pe data de 5 ianuarie, Ministerul brazilian al Sănătății a raportat 18.759 de cazuri noi de Covid-19 și 175 de decese.

Sao Paulo, capitala celui mai bogat stat brazilian, intenționează să își transfere parada stradală pe circuitul de Formula 1 Interlagos din oraș, a anunțat ziarul Folha de Sao Paulo.

Cazurile de infectare cu COVID-19 sunt din nou în creștere în Brazilia. Ministerul Sănătății a raportat marți 18.759 de cazuri noi de nou coronavirus în ultimele 24 de ore și 175 de decese cauzate de COVID-19. Aproximativ 170 de cazuri de Omicron au fost confirmate în țară, față de 32 în urmă cu doar două săptămâni, a precizat ministerul.

The post Carnavalul din Rio de Janeiro este anulat din cauza numărului de infectări COVID appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code