Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD. Radu Lupescu, medicul român decorat de președintele Franței pentru managementul pandemiei, de la 20:00, la Aleph News

radu-lupescuradu-lupescu

România este în „stare de dezastru”, potrivit autorităților, în timp ce Franța, cu o populație mult mai numeroasă și cu o rată de vaccinare mare, este bine.

Cum a reușit Franța și de ce nu reușește România, îți spune Radu Lupescu, medic român anestezist și Director medical la Clinica Rhéna din Strasbourg, doctorul decorat de președintele Franței, Emmanuel Macron, pentru managementul în situație de pandemie. Despre cum s-a pregătit de pandemie una dintre cele mai mari clinici din Franța, despre spitalele de stat și private, despre cum a fost gestionată efectiv pandemia, despre rezervele de oxigen, transferuri și locurile la ATI, despre restricțiile din Franța și cum au înțeles francezii să le respecte, despre politicieni, mesaje pro-vaccinare, rolul media, medici și măsuri luate în sistemul sanitar dar și soluțiile identificate pentru România, își vorbește duminică, de la ora 20.00, din Strasbourg, medicul român Radu Lupescu, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD. Radu Lupescu, medicul român decorat de președintele Franței pentru managementul pandemiei, de la 20:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code